Mons. Sebastià Taltavull: "Cal un missatge evangelitzador potent"

El bisbe auxiliar de Barcelona pronuncia aquestes paraules, segons informa Ramon Bassas a Catalunya Religió, en un article del darrer monogràfic digital del Centre d'Estudis Jordi Pujol “L'Església catalana avui”. Diu:

"Per contrarestar la secularització que actualment està afectant la societat cal que l'Església impulsi un missatge evangelitzador potent"

I quin millor missatge que un mitjà de comunicació potent, unit i que englobi de manera fructífera tots els bisbats catalans i totes les altres institucions religioses? El portal Catalunya Religió ja està demostrant que es poden fer coses positives si hi ha iniciativa i se sumen esforços.

Per aquest motiu, per què no fer un esforç i crear una revista setmanari que plasmi el que s'explica a Catalunya Religió.cat i sigui transversal per a tot Catalunya? L'altra opció és potenciar amb més força el Catalunya Cristiana i que veritablement sigui el setmanari catòlic de Catalunya.

Aquesta aposta de tenir un setmanari catòlic amb tots els esforços de ben segur que quallaria perquè molta gent no pot entendre com no hi ha una publicació d'aquest tipus, que sumi totes les realitats eclesials, que són moltes.

Penso que cal liderar aquesta publicació d'alguna manera perquè sinó, difícilment es pot portar un missatge potent si no hi ha un mitjà fort per fer-ho.

A més, el missatge de l'Església ha de ser sempre de proposta, d'humilitat i de respecte. I, en aquest sentit, l'Església pot aportar molt, molt, a la societat.