Enric Frigola empenta Ràdio Estel

El coordinador general de Ràdio Estel, el Sr. Enric Frigola, va ser rebut amb alegria des de diversos sectors per tal de dur la "ràdio amable" de nou a cotes més rellevants d'audiència. Si en arribar ja va aconseguir generar il·lusió, ja és molt. Despertar expectatives costa, però el repte d'en Frigola, un home d'aquells "de tota la vida" dedicat a la comunicació, és immensament positiu.

He llegit que l'emissora gairebé va arribar a la xifra dels 100.000 oients entre els anys 1998 i 1999. Els EGM de Ràdio Estel reflectien xifres magnífiques, però la deriva va ser tal que de gairebé 100.000 es va passar en uns anys, a gairebé 5.000. Sembla impossible que, mentre Rac1 anava guanyant oïents de manera espectacular, una altra ràdio privada, Ràdio Estel, en perdia i en perdia.

Els dos objectius de l'Enric són comprensibles: augmentar l'audiència per tenir ingressos publicitaris i així poder seguir existint amb garanties. I, per altra banda, procurar que Ràdio Estel esdevingui una emissora de referència.

De moment està superant reptes. Aquest any n'hi havia un de molt gros: cobrir la visita del Papa. Ara, el pròxim 12 de desembre, si Déu vol, Ràdio Estel retransmetrà en directe l'ordenació episcopal del nou bisbe de Solsona Mons. Xavier Novell, un dia magnífic on tindré l'oportunitat de participar activament com a col·laborador.

La veritat és que em fa molta il·lusió formar part de Ràdio Estel. Per mi és un somni fet realitat ja que Ràdio Estel és per mi la conjunció perfecta del meu ésser: la meva vocació de presentador juntament amb el fet de ser seguidor de Jesús.

El pròxim 2 de desembre, si no tinc malentès, sortiran les noves dades de l'EGM 3a onada d'audiència. Ràdio Estel confiem que millori. Penso, que amb l'esforç que està fent ho aconseguirà.

Ah, per cert, també des d'aquí felicitar a l'Enric Frigola pel premi "Actuació Cívica" que ha rebut recentment. Enhorabona Enric!