Avui és el dia de Mons. Xavier Novell i de la diòcesi de Solsona

I ha de ser el dia que ens recordem i molt, dels malalts, dels que se senten sols, dels que ho passen malament, dels desvalguts, dels tristos, dels que no tenen esperança. L'arribada d'un nou bisbe ens omple d'alegria, però aquesta alegria, tal com ens exhorta Jesús a l'Evangeli, l'hem de compartir, l'hem de donar, l'hem de manifestar especialment amb els que més ho necessiten.

Aquesta alegria i aquest goig que sentim molts avui, ha de ser un nou inici, un nou començar. El nostre cor ha de tenir nous anhels de santedat, o el que és el mateix, nous anhels d'estimar molt a Déu i als altres.

Per Solsona és un dia gran, pel bisbat també, per l'Església és un dia important, per Mons. Xavier Novell un dia inoblidable. M'ha encantat l'article del Benigne Rafart al Regió-7 d'avui, us el recomano plenament. El Benigne és una persona culta i ben informada i ha estat un goig llegir les seves paraules que completen la bona informació que podem tenir de cara a la celebració.

Servidor comentarà la missa per Ràdio Estel juntament amb l'Ignasi Miranda a partir de les 4 de la tarda. També aquesta retransmissió es podrà escoltar per Solsona FM. Des d'aquí el desig que Mons. Novell tingui una bona entrada de bisbe i que tots plegats ens recordem, en primer lloc i d'una manera especial, dels malalts i dels desvalguts en un dia tan senyalat per tal que a partir de demà siguem més sants i més fidels a l'Evangeli.