EGM audiència Ràdio Estel

Demà al matí se sabran les audiències dels mitjans de comunicació. L'audiència de Ràdio Estel del març de 2010 era de 12.000 oients. No sé si entremig hi va haver un altre estudi general de mitjans. En qualsevol cas, l'emissora de l'arquebisbat de Barcelona seguirà intentant millorar resultats.

Llegeixo, a l'hemeroteca de la Vanguardia, que just mig any després d'iniciar les emissions, l'abril del 1995, Ràdio Estel, ja comptava amb 80.000 oients. En aquella ocasió, Mn. Jaume Aymar, aleshores president de la Fundació Missatge Humà i Cristià parla de "bon resultat". Ara Aymar és director de Ràdio Estel, però des d'aquesta temporada amb el suport del coordinador Enric Frigola per intentar tornar a guanyar-se l'estima dels oients.

El 1999, quan la ràdio estava dirigida per Teresa Pou, l'audiència s'havia consolitat entorn als 100.000 oients i amb només 5 anys havia format un equip jove i amb molt de futur. La tenacitat d'Enric Frigola aspira al mateix, amb humilitat i amb treball. Aquest any, amb la vinguda del Papa, Ràdio Estel pot haver pres un nou impuls.