divendres, de gener 21, 2011

Més passos de la web per "contemplar l'Evangeli avui"

Evangeli.net no atura el seu servei a la Bona Notícia, ara enceta el projecte minor-evangeli, per a joves i per a mòbils.

Evangeli.net.- El 2011 no podia haver començat amb millors notícies: la beatificació del Papa Wojtyla; la recepció de tants germans anglicans a l'Església, les formidables expectatives de la Jornada Mundial de la Joventut... Realment és com per a «viure amb passió el present y obrir-nos amb confiança envers el futur» (Joan Pau II).

Un marc motivant per a la nova evangelització a la que Benet XVI ens convoca. Evangeli.net desitja fer la seva aportació a aquesta crida: us presentem "minor-evangeli.net". L'edició "minor" comentarà l'Evangeli del dia tot exposant a poc a poc, breument i de manera senzilla la doctrina cristiana. Aquest format serà adient per a rebre l'Evangeli comentat en telèfons mòbils. En definitiva: un format "jove" per a recolzar la celebració de la JMJ.

Si Déu plau, començarem amb els 5 idiomes vigents actualment a evangeli.net. Però estem ja realitzant els preparatius per a l'alemany, italià i xinès. Són treballs lents, quasi artesanals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada