dilluns, de gener 17, 2011

Reunió amb Jesús

Deia Mn. Armengou que el judici final ens trobaria en una reunió. Són tantes les que cal fer. En una reunió es coordina, es planifica, es construeix un equip... El diumenge, també tenim una reunió, una reunió amb Jesús. Ell ens convoca a la missa, a l'Eucaristia. Se'ns vol donar ell mateix per tal d'alliberar-nos del pecat.

Vista amb la intensitat de l'amor de Jesús cap a nosaltres, qui pot dir que la missa és avorrida? Si tenim el cor preparat la missa mai no serà avorrida, perquè així com quan ens trobem amb un amic de veritat, ens fa il·lusió estar amb ell, encara que sempre parlem del mateix, i el que fem és gaudir. Estar amb un amic és una festa! I quin millor amic que Jesús? Qui ens pot donar garanties de vida eterna sinó ell? Qui ens pot parlar de les benaurances sinó ell? Qui ens pot curar les nostres ferides sinó ell?

L'amor que ens té Jesús, no passarà mai. I és en els sagraments, en l'Eucaristia més freqüentment, que ens trobem amb Jesús que ens estima. Déu és amor.

1 comentari:

  1. Amb un amic et pots mostrar tal com ets. Vull dir que si t'agrada la broma, l'espontaneïtat, etc. pots desenvolupar-la. Pots dir el que penses en veu alta. Si estàs pregant a soles o en un grup de determinat també pots mostrar-te tal com ets. Ara ve, la Missa ja és diferent. Tot està molt estructurat i no dóna peu a l'espontaneïtat, a mostrar-se d'acord amb la pròpia personalitat. Per això hi ha gent que hi va però la troba avorrida. No és com un sopar on et trobes amb als altres i amb l'Amic, sinó que et diuen el que has de dir i de fer a cada moment. Molt estàtic. També depèn una mica del tarannà del capellà. Al final hi ha gent que va a Missa a l'església troba que s'hi troba més bé segons les seva manera de ser.

    ResponElimina