Entrevista a Cristina Bolló, gerent de l'hotel restaurant Crisami

Entrevista publicada el 26 d'octubre de 2010 a Solsonès Total

Josep Àngel Colomés.- El Sergi i la Cristina són els gerents de l’hotel restaurant Crisami. Volem conèixer quines són les seves impressions després del campionat de botifarra ràpid i com veuen la cuina i les possibilitats actuals del Solsonès.

Com va anar el campionat de botifarra d’enguany?
Fantàstic. Moltes parelles, la gent entregada, moltes parelles de Solsona, una mica fluixet en parelles de fora pel tema de la crisi, però va anar força bé. Ha estat el 18è any de campionat.

El continuareu l’any que ve?
Sí, perquè funciona i la gent t’ho demana. Hi ha el meu pare, que és el patriarca, que ho porta amb el Portals. I és cosa d’ells això.

I com veieu el Solsonès malgrat la crisi?

És complicat. De turistes n’hi ha, però també hi ha molts més restaurants, molts més hotels, la gent està molt repartida, també amb el turisme rural, però bé, sí que ve força gent a Solsona. S’està promocionant Solsona.

Com veus les perspectives de futur pel sector de l’hostaleria?
Hi has de ser, has de sembrar, moltes hores i mimar molt la gent que ve per tal que torni.

Quin tipus de cuina oferiu al Crisami?

Cuina del dia, cuina de mercat, cuina casolana, una mica d’abans. A mi em va la història de la cassola. I, bé, senzillesa. Cuina senzilla.

Per què recomanaries la cuina del Crisami?
Per estar bé, per estar còmodes, per qualitat/preu amb menjar del dia i de qualitat. És el que venc, qualitat.

Teniu alguna idea de cara al futur per a l’hotel?
Sí, estem renovant, hi ha habitacions noves, i si tot va bé d’aquí a tres anyets intentarem fer un spa.