dilluns, de juliol 25, 2011

Cadel Evans

El guanyador del Tour 2011 va créixer sense premsa, ràdio ni televisió. Això diu que el va enfortir. Als 14 anys, però, va tenir l'oportunitat de gaudir a la petita pantalla de les imatges del primer gran Tour de Miguel Indurain. Es va enamorar del ciclisme i va agafar Indurain com a referent. 20 anys després ha aconseguit, amb 34, el seu primer Tour de França.

El cap de setmana, per tant, ha deixat alegries diverses. Espanya va guanyar l'europeu Sub-20 de bàsquet a Bilbao, guanyant els 9 partits que ha disputat, un bon presagi pel futur, ja que el combinat espanyol és un referent en l'absoluta.

En motos, però, de moment el referent és Casey Stoner. Nova victòria de l'australià, que frenava les aspiracions de Jorge Lorenzo, que havia retallat 13 punts en les anteriors curses. En aquesta, als Estats Units, a Laguna Seca, i només en moto GP, Stoner va donar una lliçó de pilotatge i va aconseguir passar Dani Pedrosa, primer, i Jorge Lorenzo, després. Encara queden, però, 8 curses i Lorenzo seguirà lluitant per la victòria. 20 punts no són tants. Millor ho té Sebastian Vettel en Fórmula 1, que va decepcionar quedant 4t a la cursa del seu país, però que conserva molta distància respecte el segon del Mundial, Webber. Fernando Alonso va confirmar que segueix fi i va quedar segon, per darrere de Hamilton, que va tenir una cursa perfecta sent el millor del GP d'Alemanya.

En futbol, l'Uruguay amb Forlán i Suárez de protagonistes, es van endur la Copa Amèrica contra Paraguay per 3 a 0. Diego Forlán, jugador de l'Atlètic de Madrid, es va lluir amb 2 dianes (42 i 90), malgrat no haver marcat cap gol fins a la final. Mentrestant, el Kun Agüero no es va presentar a la concentració de l'equip matalasser. Espera poder ser fitxat pel Manchester City o pel Reial Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada