Darren Clarke guanya l'open britànic als 42 anys

Hi ha qui li agrada molt mirar el DNI però dins de cada persona hi ha les seves circumstàncies. Darren Clarke amb 42 anys va guanyar l'open britànic de golf. Té la mateixa edat que el bisbe més jove d'Espanya, Mons. Xavier Novell, però en aquest cas, ell podríem dir que és un veterà, al costat d'altres golfistes i que ha hagut d'esperar més de 20 anys com a professional per endur-se la gerra de plata de guanyador de l'open per primera vegada.

En el golf, com en alguns altres esports o feines, l'edat no importa tant. Però es fa difícil que un jugador que no ha guanyat mai un campionat de màxim prestigi ho aconsegueixi després de tant de temps.

Un metge oculista em va dir que els 42 anys és l'edat en què acaba d'alguna manera part de la joventut perquè a partir d'aquesta fita, aproximadament, cal posar-se ulleres de vista cansada. Clarke es va endur més d'un milió d'euros per vèncer en aquest campionat. Amb aquestes xifres i el prestigi que suposa la victòria, segur que intentarà repetir la gesta en una nova ocasió. Amb vista cansada o sense, el que està clar és que intentarà seguir afinant la punteria. Clarke ho té clar.