dijous, de juliol 28, 2011

Kun Agüero

Se n'ha anat per 45 milions al Manchester City, però hi ha d'anar per diners, no per voluntat inicial. Una llàstima per ell. La seva il·lusió d'estar en un equip històric com el Reial Madrid, l'ha hagut de renunciar per anar-se'n a un club multimilionari. Difícil que li compensi, però són les coses del futbol modern, qui paga, té moltes possibilitats. I el Reial Madrid tampoc s'ha mogut amb molta intensitat per ell.

Cesc Fàbregas segueix el seu calvari. Vol anar al Barça però res no s'aclareix en cara. El club de Rosell té espera, però Wenger desespera. S'hauran de trobar, altre cop, jugador i tècnic, per veure si resolen quelcom. Mentrestant, Osvaldo a l'Espanyol i Thiago Alcántara al Barça van ser les estrelles dels partits jugats ahir. l'Espanyol va vèncer al ciutat de Barcelona davant del Boca Júniors, mentre que el Barça va guanyar al mateix escenari de la pròxima final de la Champions contra el Bayern de Munich.

Falta un any just pels Jocs Olímpics de Londres 2012. Tot ja està pràcticament a punt. 15.000 esportistes i 20.000 periodistes, a més de 3,5 milions d'entrades, són un panorama de somni per als que competiran i pels que no.

En bàsquet, Pau Gasol, Calderón i Serge Ibaka seran tres pesos pesants per tal d'intentar repetir l'or de fa 2 anys en l'europeu. La competició es jugarà enguany a Lituània del 31 d'agost al 18 de setembre.

Per tant, molt per veure, però una llàstima: la lliga espanyola perd un dels seus jugadors més carismàtics: Sergio Agüero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada