Musical a benefici de Mans Unides


El diumenge 19 de juny Shiva Dance presentà al teatre Ateneu de Tàrrega l’espectacle Passió pels musicals, un viatge on petits, joves i adults ens transportaren a una època plena de ritme, somnis i diversió. Un homenatge als musicals que han marcat època inspirant els amants del ball a lluitar per un somni: simplement ballar.

A l’actuació hi van participar els alumnes dels tallers de ball Shiva Dance, els ballarins Lluís Adell i Tati Alves, els nois i noies del Taller Alba i de l’Escola Àngel Guimerà, en l’escenografia Mireia Gonzalez i Shiva Dance en la direcció, posaren tota la seva energia i il·lusió perquè tots els allí presents poguéssim gaudir de l’espectacle i ho van aconseguir ja que els aplaudiments dels espectadors ho confirmaven. Shiva Dance no solament volia oferir l’espectacle als alumnes i familiars, sinó que també ha volgut oferir-lo a benefici d’un dels projectes d’enguany de Mans Unides; formació per a dones en nutrició i salut per a reduir la mortalitat infantil, a Benin (Àfrica).

Agraïm l’atenció que ha tingut Shiva Dance amb la nostra ONG i també a tots els qui van intervenir en l’espectacle, us animem que continueu treballant de valent i qui sap si per a algun dels ballarins hagi estat un somni i a la fi el somni es faci realitat, com els projectes que treballem tots junts.