dimarts, d’agost 09, 2011

Alexis i Neymar

Dos jugadors joves, dues perles. Alexis ja està al Barça i ahir ja va conèixer el tècnic Pep Guardiola en el primer entrenament. El de Santpedor havia fet de mitjancer mentre duraven les negociacions, per animar al jugador. La trucada de l'entrenador blaugrana, va animar el xilè.

Per altra banda, Neymar ha confessat en una entrevista al web de la FIFA, que el Barça és el millor equip del món i té el millor jugador del món. Tot venia perquè el Santos, actual equip, s'enfrontarà al Barça al mundial de clubs. Del Madrid l'entrevista no en parla. Per tant, no sabem què pensa Neymar del Madrid. Sí que sabem, però, que Mourinho preferiria al consolidat Adebayor que el novell Neymar, de 19 anys.

En definitiva, Alexis (26 milions + 7 de variables) ja està al Barça i Neymar (possibles 45 milions), segueix en l'òrbita del Madrid. No és fàcil fitxar jugadors i endevinar-los. Potser per això Mou prefereix Adebayor.

Comparar Alexis i Neymar és una mica agosarat en la meva opinió. Alexis té tres anys més i en tres anys es pot madurar molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada