dimarts, d’agost 30, 2011

Pedro Núñez

El presentador de l'espai "Conozca primero su fe católica" a EWTN usa el Facebook d'una manera molt interessant. Amb petits comentaris procura impulsar algun aspecte de la nostra fe.

Fixeu-vos què deia divendres passat:
"Queridos Hijos: ¿Saben ustedes por qué el vidrio parabrisas de un automobil es tan grande y, sin embargo, el espejo retrovisor es tan pequeño? Porque nuestro pasado no es tan importante como nuestro futuro. Mira hacia adelante. Construye una vida mejor y finalmente, confía en Dios. Recuerda que, no importan tanto los errores del pasado, como las posibilidades que tenemos de enmendarlos. -PP"

Em sembla un comentari ple d'entusiasme. Per cert, he llegit que entusiasme significa etimològicament "estar ple de Déu".

Ja deia sant Joan Maria Vianney: "Què són els nostres pecats comparats amb la misericòrdia de Déu? Són com un gra de mostassa al costat d'una muntanya". Per això, una vegada que un company capellà li va comentar que feia mal temps, el sant rector d'Ars va respondre: "El mal temps és pels pobres pecadors".

Us deixo el Facebook del P. Pedro Núñez per si voleu seguir-lo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada