dimarts, d’octubre 25, 2011

10 formes de generar més trànsit al teu lloc web


Hi ha moltes maneres per generar visites a una pàgina web o blog. Recordem que el nostre lloc web o blog és la nostra botiga. Podem regalar i vendre coneixements, productes, infoproductes, serveis. Repassem les més importants:

1- Facebook. En aquesta xarxa social hi pots posar els enllaços dels teus articles i generar trànsit interessant. Com més amics o seguidors (en cas d'una pàgina), més possibilitats de què vagin a llegir el teu article.

2- Twitter i altres xarxes socials. En cada xarxa social hi pots posar els enllaços als teus articles, cosa que també generarà tràfic a la teva web.

3- Youtube. En els mateixos vídeos pots agregar notificacions que condueixin a la teva pàgina web o en la descripció, el primer que pots col·locar és l'enllaç a la teva pàgina web.

4- Correu electrònic. A l'inici del correu electrònic pots col·locar l'enllaç al teu lloc web. No farà mal d'ulls i et pot causar noves visites. Una altra opció és col·locar l'enllaç o els enllaços en la signatura, tot i que és menys efectiu. Ara bé, també és més discret.

5- Altres webs. Tenir diferents webs o blogs, separats per segments o temàtiques, et pot generar més visites ja que en cada web pots posar enllaços dels altres webs.

6- Inici de cada entrada. A l'inici de cada entrada pots posar un enllaç cap a un altre blog. Això també ho pots fer al final. Si l'objectiu és aconseguir tràfic, aquesta és una altra estratègia.

7- Proposar altres articles relacionats al final del teu article. Moltes vegades, en tractar d'una temàtica, ja hem tocat temes semblants. Per aquest motiu és bo recomanar altres articles que ja haguem pogut escriure amb anterioritat. Poden ser d'utilitat per l'usuari i ens pot generar més trànsit.

8- Fes un regal quan felicitis algú. Un regal d'utilitat pot ser mostrar una web o un blog amb valor afegit que pugui ser del seu interès. En el meu cas, he ideat dos blogs amb aquestes característiques: un amb els millors experts d'internet i un altre amb els millors experts del bàsquet NBA. Si t'agrada la fotografia, pots crear un blog de blogs sobre fotografia i regalar-lo a possibles visitants el dia del seu aniversari. Com més genèric sigui el tema, com a més persones afecti, més visites pots tenir i a més gent pots fer el regal, però recorda que segmentar el mercat és important per aprofitar cada nínxol de mercat concret.

9- Posar contingut amb valor afegit. De poc serveix generar trànsit si el que ofereixes no aporta valor afegit a l'usuari. Cal que prestis molta atenció en el que escrius i com ho escrius. Hi ha tot un món en millorar cada article.

10- Escriu articles en webs especialitzades d'articles o blogs. Articulo.org, Globedia i Bitàcoras poden ser llocs molt adequats per incrementar el teu trànsit.

Recorda que en finalitzar un article pots fer una crida a l'acció. Millor una que dues. Així, la persona, que estarà agraïda amb el valor afegit que li has aportat, farà una petita acció que et donarà encara més visites en un futur.

I recorda, valor afegit és allò de més que generosament dónes sense esperar res a canvi, però que et dóna més a canvi.

Pots deixar el teu comentari i explicar què t'ha semblat l'article.

Article relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada