dissabte, d’octubre 29, 2011

17 avantatges i beneficis de pertànyer a Forever Green

El dia que La Vanguardia publica en portada "Sense fre", referent a les dades de l'atur, et vull remarcar 17 avantatges i beneficis de pertànyer a Forever Green

1- Tens el teu propi negoci per molt poc. Comprant un sol producte ja tens el teu propi negoci, preparat per desenvolupar-se.

2- El teu èxit es basa també en l'èxit dels altres. Com més ajudes a triomfar als altres, més triomfes tu. Aprens a viure amb generositat.

3- Pots potenciar els teus ingressos sense necessitat de renunciar a una altra feina.

4- No hi ha límit de beneficis. Podem guanyar ingressos lineals i ingressos residuals. Negoci que va creixent de mica en mica i constantment si el seguim, ja que els productes són de molta qualitat i hi ha molts testimonis que aprecien Forever Green. Cada dia més.

5- Tu ets el teu cap (el teu “jefe”). Et converteixes en un empresari.

6- Llibertat i flexibilitat de temps. Cal enfocar el temps disponible als objectius, és a dir, a presentar els beneficis dels productes Forever Green i del negoci Forever Green. Si tens 1 o 2 hores al dia per aquests objectius també és possible avançar.

7- Baixa inversió inicial i formació de qualitat gratis. Hi ha grans persones amb una gran experiència que ens la regalen perquè també ens funcioni la venda de productes i l'aplicació del negoci Forever Green.

8- No es requereix infrastructura física (locals comercials, etc.). Estalvi en lloguers, etc.

9- Pertanys a un negoci completament legal del qual hauràs de pagar els impostos de la renda en funció dels beneficis que obtinguis.

10- No cal invertir en investigació i desenvolupament de productes. Ho fa la companyia.

11- No cal tenir grans inventaris de productes. Només cal tenir ganes, actitud i compromís.

12- Gaudeixes de la salut i dels beneficis dels productes. Perquè tu ets consumidor dels productes. Comercialitzem productes d'excel·lent qualitat perquè són productes que han tingut molta inversió en innovació i desenvolupament.

13- T'integres a un equip de persones que t'ensenyen com desenvolupar el negoci a través de coneixements, habilitats i eines idònies. Tindràs mentors especialitzats que t'ajudaran a fer d'aquest sistema, un sistema duplicable.

14- Desenvolupes el lideratge. Desenvolupes el teu ser. Et converteixes en una millor persona. Treus el millor de tu mateix.

15- Desenvolupes l'autodisciplina. Aprens a organitzar-te millor. Et converteixes en una persona més responsable perquè depenen molt més de tu els resultats teus i els de l'empresa.

16- Moldeges la teva actitud, que és la clau de l'èxit. Aprens a moldejar una actitud mental positiva per tal de ser més eficaç.

17- Et relaciones amb persones emprenedores i aprens coses noves cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada