dijous, d’octubre 27, 2011

7 beneficis de prendre productes Forever Green


1- El Fitoplàncton Marí, present en molts dels productes de Forever Green, permet tenir cèl·lules més fortes per lluitar. En ser un aliment, no cura directament, però ajuda al cos a ser més sa i més fort per combatre malalties.

2- El Fitoplàncton Marí és el millor aliment de la creació, responsable segons la Nasa del 90% de l'oxigen de la terra. Porta 9 vitamines, 72 minerals essencials, 14 aminoàcids (10 d'essencials), hidrats de carboni... Així com una nou va bé pel cervell i s'hi assembla o una pastanaga va bé per la vista i s'assembla als ulls, el fitoplàncton marí va bé per totes les cèl·lules del cos i també s'hi assembla.

3- Testimonis com Tom Harper (veure testimoni) i molts altres, també persones concretes de Catalunya, certifiquen la gran millora experimentada en la seva salut en forma de més energia, més ànim i més vitalitat.

4- Forever Green fomenta la salut educant en salut i fent vídeos de sensibilització per ajudar-te a estar més sa, més fort i amb més energia.

5- Procés tecnològic exclusiu. La tecnologia que aplica Forever Green al fitoplàncton marí fa que aquest sigui biodisponible i assimilable a l'instant, fins i tot per a les cèl·lules cerebrals. Això fa a Forever Green únic al món en aquest sentit.

6- Forever Green té una gamma diversa de productes, tots ells naturals, per tal de satisfer necessitats com tenir més salut, perdre pes, recuperar energia, tenir un cor més saludable...

7- Forever Green torna al mar més Fitoplàncton del quin agafa. Per això, per aquest compromís amb el planeta, ha rebut reconeixements de Greenpeace i ha estat objecte de reportatges per part de National Geographic, de la revista DSalud, etc. La Nasa ha estudiat el fitoplàncton marí, adonant-se dels seus beneficis per la nostra salut. Jacques Cousteau ja va dir que el futur de l'alimentació es trobava en els oceans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada