dimarts, d’octubre 25, 2011

7 Idees Gratis per Dinamitzar la Teva Parròquia


Hi ha moltes maneres de dinamitzar una parròquia, però en aquesta ocasió, vull parlar-te específicament, d'idees gratuïtes i aplicables:

1- Facebook. Estar a la xarxa social més utilitzada és símptoma de què s'està a la rambla de Barcelona d'internet. Millor crear una pàgina, per tenir més força i més variables.

2- Twitter. No hi ha Barça sense Madrid. No hi ha Facebook sense Twitter. El Twitter és més veloç i permet anar més al gra. Molt interessant i fàcil de ser-hi.

3- Youtube. No es pot deixar passa l'oportunitat d'afegir algun vídeo a Youtube. N'hi pot haver de moltes classes: informatiu, formatiu, en forma de tutorial, com a reclam, com a anunci... Abans deien que o surts a la tele o no existeixes. Avui podem ben dir que, o estàs a Youtube o no existeixes. És broma!

Youtube té cada vegada més força perquè és el que més ens acosta a la realitat. Fixa't en un detall, la televisió és el mitjà més potent. El Youtube és la televisió quotidiana d'internet.

4- Interactua. No pots estar a les xarxes socials i al Youtube sense interactuar. Comenta, fes-te seguidor d'altres persones o institucions que tinguin els mateixos ideals que tu. Internet és sumar, és cooperar.

5- Blog. Com pots estar sense blog? Un blog és on es reuneix tota la informació, la formació, la història, les preguntes freqüents, les novetats... El blog és casa teva a internet. I pots tenir casa gratuïtament. Sona bé oi? Usa Blogger o Wordpress.

6- Visita altres blogs sovint. Hi ha molts blogs que comparteixen idees, projectes, propostes... Fes una ullada als blogs que tenen les mateixes inquietuds que tu. Comenta aportant valor afegit.

7- Crea equips. Et trobaràs persones amb ganes de cooperar, amb ganes de fer projectes junt amb tu. Crea petits equips, o grans, i t'adonaràs que les possibilitats creixen.

Ja ho veus, set idees gratuïtes per dinamitzar la teva parròquia. Si no les apliques no serà perquè s'hagin de pagar. Pren-te temps. Aprendre les habilitats porta temps, però moltes satisfaccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada