dilluns, d’octubre 24, 2011

Botiga virtual a cost zero


Sí, les franquícies clau en mà com Forever Green, t'aporten la teva botiga virtual a cost zero (veure botiga). Sí, a cost zero, així com la formació gratuïta i l'oficina virtual gratuïta. Tu hi has de posar les ganes, l'esforç, el treball, comprar un producte o més i començar a crear el teu equip de distribuïdors independents.

Forever Green és un dels aproximadament 2.000 negocis de màrqueting multinivell que hi ha al món. És un negoci absolutament legal (veure bloc oportunitat, apartat "legalitat") i, a més, clau en mà, és a dir, només d'entrar ja el pots arrencar i començar a guanyar diners pel teu sosteniment personal o familiar.

Forever Green i el màrqueting multinivell, han anat guanyant prestigi en els darrers 20 anys perquè empreses com Securitas Direct o The Phone House venen productes a través d'empreses de màrqueting multinivell. L'avantatge d'aquest tipus de venda directa en xarxa és que creix 400 vegades més de pressa que un negoci tradicional.

Forever Green té els seus propis productes i tecnologia pròpia per a elaborar-los. El plat fort és el fitoplàncton marí, que aporta al nostre cos la restauració biològica pel fet de portar moltes propietats importants per la nostra salut: 9 vitamines, 14 aminoàcids (10 d'essencials), 72 minerals essencials, etc.

Article relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada