dijous, de novembre 17, 2011

Fitoplàncton marí (anàlisi nutricional)


Forever Green ofereix productes amb fitoplàncton marí. Aquesta planta, malauradament, havia eludit l'interès de la persona fins que Tom Harper, granger marí i amb un càncer terminal, va decidir menjar-ne per necessitat de buscar solucions on fos. En veure com es regeneraven les seves cèl·lules i aquestes havien transformat allò maligne en benigne, Tom va sortir als diaris. Afortunadament, segueix viu per explicar la seva història

Tom Harper va rebre ofertes de diverses empreses però fins que no es va ajuntar amb Ron Williams, president de Forever Green, no va prendre la determinació de comercialitzar-ho. Actualment Forever Green està creixent ràpidament, a causa dels bons resultats en persones de tot el món. La demanda no para de créixer ja que és recomanat per a tothom, especialment per a persones que estan dèbils.

El fitoplàncton marí és sorprenent per la quantitat d'ingredients que porta. Conté 400 vegades més d'energia que qualsevol altra planta coneguda. És el menjar de les balenes i de molts peixos.

Si et vols unir a Forever Green i ser distribuïdor independent pots contactar amb mi: jacolomes@gmail.com. Si vols comprar productes Forever Green pots entrar al web-botiga i clicar a la pestanya "Compras". Cal comprar amb targeta de crèdit. Els productes estan en dòlars però en pagar la targeta ho converteix automàticament en euros. El producte arriba des de Santander via Chrono Express, el correu urgent de "Correos".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada