Frequensea

Frequensea de Forever Green nodreix les nostres cèl·lules amb fitoplàncton marí (anar a web-botiga)

El fitoplàncton marí és recollit a una granja marina del pacífic nord-oest on hi conviuen més de 200 espècies diferents de fitoplàncton marí, una circumstància única al món. Altres granges només aconsegueixen recollir entre 12, 25 o màxim 50 espècies diferents. El millor de tot és que es torna a l'oceà més fitoplàncton marí del que s'agafa d'ell. Això ajuda a l'ecosistema de la granja i del món.

Forever Green usa un procés natural per no fer malbé els nutrients. Forever Green usa cada extracció de CO2 per capturar cada nutrient de la planta sencera sense destruir-ne cap.

Una vegada el procés del CO2 ha acabat, com absorbim de forma òptima aquests nutrients al nostre cos? Abans del procés exclusiu AMP de Forever Green (AMP vol dir partició molecular aquosa), l'única opció era recórrer als emulsors químics. En canvi, gràcies al procés AMP, els nutrients són biodisponibles de seguida pel cos humà. Res no és capaç de portar millor els nutrients al nostre cos que l'aigua ja que el 70% del nostre cos és aigua i 94% del cervell, també. Per tant, la tecnologia AMP facilita l'absorsió directa. Malauradament molts suplements vénen avui en dia sense aquesta fàcil absorció i, per tant, a vegades es paga diners per suplements que en realitat el cos no pot arribar a utilitzar.

A més de fitoplàncton marí, Frequensea de Forever Green porta:

Rosa: porta grans quantitats de vitamina C, que ajuden al sistema digestiu i nodreix el cos. Les roses contenen també derivats de vitamina A, fonamentals per millorar la pell i les ungles al mateix temps que actuen com un antiinflamatori del cos.

Astaxantina: és un antioxidant biològic poderós i natural extret de microalgues marines. Contribueix a la salut en general del cos però és especialment important pels ulls, el cervell i el sistema nerviós central.

Jengibre: A més de beneficis digestius, el jengibre ajuda a calmar el mareig per moviment. A més és important per reduir el dolor a les articulacions a causa de les seves propietats antiinflamatories.

Resina d'encens: És excel·lent per calmar el dolor i té efectes tranquil·litzants pel sistema nerviós.

Frequensea de Forever Green, nodreix les nostres cèl·lules amb fitoplàncton marí, rosa, astaxantina, jengibre, resina d'encens, sàbila... (anar a web-botiga)

Si vols ser distribuïdor d'aquest producte Forever Green, posa't en contacte amb mi,

Josep Àngel Colomés (jacolomes@gmail.com)