dijous, de novembre 24, 2011

Gaudí: La Sagrada Família de Barcelona. Art, ciència i espiritualitat

Gaudí: La Sagrada Família de Barcelona. Art, ciència i espiritualitat, que es podrà veure fins el 15 de gener de 2012 al Braccio di Carlo Magno. La mostra està comissariada per Daniel Giralt-Miracle i reflectirà la relació entre l’art, l’arquitectura i la transcendència de la mà d’Antoni Gaudí. L’organització i la producció ha anat a càrrec de la Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, de la Fundació Joan Maragall i d’AC/E Acción Cultural Española, amb el patrocini de la Fundación Endesa i la Fundació “la Caixa”, i el suport de la Generalitat de Catalunya i el Pontifici Consell de Cultura del Vaticà, i de les ambaixades d’Espanya a Itàlia i a la Santa Seu.


A l’acte hi ha participat el cardenal Gianfranco Ravasi, president del Pontifici Consell per a la Cultura; el cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach; el comissari de la mostra, Daniel Giralt-Miracle; el responsable de l’exposició per part del Patronat de la Sagrada Família, Joan Rigol; el Dr.Antoni Matabosch, com a president honorari de la Fundació Joan Maragall; i la directora de producció i d’exposicions d’Acción Cultura Española (AC/E), Cecilia Pereira.


Les fotografies de la roda de premsa i de la inauguració d’aquesta tarda, a les 18h, amb la presència del M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat, es podran descarregar a través del minisite www.gaudiaroma.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada