divendres, de novembre 18, 2011

Immuneyes antibiòtic natural

Doctor William Hennen (en tot el text en cursiva): "Els antibiòtics maten bactèries en el nostre sistema digestiu i això el desequilibra.

El 70% del sistema immunològic està en el sistema digestiu perquè és per on la majoria dels patògens aconsegueixen entrar al cos.

Si busquem com protegir-nos, mirem la naturalesa. Què van fer les nostres mares? En la llet materna existeix l'àcid làuric. L'àcid làuric és un component normal de la llet materna i la raó per la qual està allà és perquè protegeix les bactèries bones, mentre que al mateix temps redueix les bactèries dolentes."

Què més conté Immuneyes?

"A més de l'àcid làuric Immuneyes conté oli d'orenga (herba aromàtica).

L'oli d'orenga és un potent antibiòtic natural, més poderós que molts antibiòtics prescrits (veure estudi en anglès aquí: Click here).

Una de les raons de l'efectivitat de l'orenga és perquè s'interfereix en l'embolcall víric. Això passa quan alguns virus s'embolcallen en un trosset de les nostres cèl·lules per poder evadir el sistema immunològic. L'orenga ajuda a treure aquest embolcall, permetent al sistema immunitari poder veure el virus i atacar-lo de manera efectiva."

Recents estudis de la universitat de Georgetown han confirmat que aquests ingredients són tan efectius com els antibiòtics

A més, Forever Green els mescla amb Fitoplàncton Marí Alpha 3 CMP.

"Afegir Immuneyes a la nostra dieta és una forma molt efectiva de mantenir-nos lluny de les malalties."

Immuneyes = àcid làuric + oli d'orenga + fitoplàncton marí + oli de coco = mantenir-nos lluny de les malalties o ajudar al cos a fer-hi front

Nota: Es recomana de 2 a 4 ImmunEyes al dia (màxim 6 en períodes molt contagiosos de grip, etc.). Una bona dosi pot ser un ImmunEyes al matí, un al migdia i un al vespre. Prendre orenga en grans quantitats i per llargs períodes de temps pot ser dur pel fetge. Per tant, és important no passar-se i si algú té problemes de fetge severs, consultar abans amb el metge.
"Qualsevol que hagi vist els estudis s'adona que qualsevol solució feta per l'home, generalment és de visió curta o mostra conseqüències no desitjades. Les solucions de la naturalesa han passat les proves del temps. Jo recomano vivament la solució natural ImmunEyes"

Si vols comprar productes com ImmunEyes de Forever Green pots entrar al web-botiga i clicar a la pestanya "Compras". Cal comprar amb targeta de crèdit. Els productes estan en dòlars però en pagar la targeta ho converteix automàticament en euros. El producte arriba des de Santander via Chrono Express, el correu urgent de "Correos". Si teniu qualsevol problema per pagar amb targeta podem buscar una altra solució. Podeu contactar amb mi sense compromís: Josep Àngel Colomés (jacolomes@gmail.com)

Si et vols unir a Forever Green i ser distribuïdor independent pots contactar amb mi: jacolomes@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada