dilluns, de novembre 21, 2011

Busques feina o emprendre?

A Forever Green...

1- Pots combinar el treball/negoci a Forever Green amb qualsevol altra feina o activitat. És absolutament flexible.

2- Pots guanyar uns diners extres a curt termini i establir les bases d'un gran negoci a mitjà i a llarg termini.

3- Pots participar en un negoci que està creixent mes a mes. És una indústria, la del màrqueting per recomanació, en creixement constant, tant si hi ha crisi com si no.

4- Pots vendre i recomanar uns productes únics i exclusius, amb fitoplàncton marí, molt beneficiosos per les cèl·lules ja que les regenera donant-les-hi més energia, més reforçament al sistema immunològic i, per tant, més salut. Forever Green també disposa d'una línia pel control de pes.

5- Pots començar des d'avui mateix i tenir la teva botiga virtual per vendre en més de 20 països del món.

6- Pots crear una xarxa de distribuïdors que vagi creixent mes a mes i que, sobre el volum de compres d'aquests distribuïdors que s'han unit a l'empresa gràcies a tu, obtenir comissions.

7- Pots créixer geomètricament. És a dir, si cada mes, tu i cada distribuïdor del teu equip van trobant un nou distribuïdor, el creixement va sent duplicable (entendre concepte duplicació). Per exemple, el primer mes trobes 1 distribuïdor, ja sou 2. El segon mes trobes un segon distribuïdor i el distribuïdor del mes anterior el seu primer, i ja sou 4. El tercer mes els 4 trobeu un distribuïdor i ja sou 8. En un any pots tenir perfectament una xarxa de més de 100 distribuïdors i un volum de comissions important, molt millor que un sou actual i amb molta més flexibilitat. I tot plegat en una empresa compromesa amb el planeta i amb productes totalment naturals i fets respectant el medi ambient.

Si vols més informació, contacta amb mi i informa't en aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada