dissabte, de desembre 03, 2011

El treball o l'emprenedoria dignifica a la persona

En aquests moments difícils el pitjor que pot passar és que hi hagi gent aturada. I encara més aquelles persones aturades que no tenen motivació per aprendre noves oportunitats que sorgeixen dia a dia. Així com baixen vells oficis n'apareixen de nous a cada pas.

L'auge d'internet i de les noves tecnologies, associat a la comunicació entre persones, provoca noves necessitats i, per tant, noves oportunitats pels emprenedors. Per exemple: moltes persones busquen formes de guanyar-se la vida mitjançant internet i, certament, hi ha formes de guanyar-nos la vida a la xarxa. Ara bé, necessitem formació, aprenentatge i diligència a l'hora de dominar certes tècniques i certes habilitats comunicatives.

Hi ha moltíssima informació a internet. La solució per trobar-ne de qualitat i eficaç és centrar-se en aprendre d'aquelles persones que en saben més que nosaltres, d'aquelles que ens poden ensenyar com millorar certes habilitats i tècniques que precisen els nous reptes actuals.

Tan de bo que d'aquesta crisi en sortim més ecològics, més solidaris, més generosos i més cooperadors. Que Jesús ens ajudi a ser humils per aprendre a cada jornada les virtuts que necessitem per fer d'aquest món un lloc d'acollida millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada