dissabte, de desembre 10, 2011

Fer ús de les armes de la fe


I quines són les armes de la fe? Per què usar armes? En el combat contra les temptacions és important usar aquestes armes de la fe. Així com en democràcia l'arma ha de ser la paraula, en la vida cristiana l'arma és la pregària, els sagraments i la caritat en aquesta lluita per no deixar-nos dominar pel nostre egoisme.

El gran objectiu del maligne és posar-nos lluny de Déu. Només amb les armes de la fe ens hi podem tornar a acostar. Si no, les ferides duren i perduren. Hi ha mil motius per trencar la nostra relació d'amor amb Déu: crítiques i discòrdia, diferències amb els altres, situacions injustes, etc., etc., etc. Hi ha mil possibilitats.

Ara bé, podem ser uns privilegiats si sabem usar les armes de la fe, si som capaços d'estimar, de pregar, de ser humils, de posar en pràctica els sagraments... Déu és amb nosaltres, Déu ve.

2 comentaris:

  1. M'ha agradat molt la idea que Déu ens valorarà no tant pels errors que cometem, pels títols que tinguem, sinó sobretot per la capacitat d'estimar-lo. Molt encertat Josep Àngel. Ara bé, que vol dir estimar-lo? Ja ho treballes en altres vídeos. Gràcies. Gerard

    ResponElimina