Nova evangelització



Ara està de moda el terme "Nova evangelització" per indicar el conjunt d'accions per presentar Jesús a les persones. Sembla com si durant anys no s'hagués presentat prou o, millor dit, que ara s'ha de presentar d'una altra manera.

La millor presentació de Jesús comença per prendre's seriosament la vida cristiana. No podem ser deixebles de Jesús i fer el que ens plagui en qüestions que Jesús va considerar importants. La caritat, per exemple, no la podem prendre a broma. Cal que estimem als de la vora, especialment la nostra família i als més necessitats, de manera transparent. D'aquesta manera ja guanyarem la primera i més difícil victòria: la victòria sobre nosaltres mateixos.

També és bo presentar Jesús als altres, donar raó de la nostra esperança, i cadascú on ens trobem. Jo estic content de compartir la fe des d'un bloc perquè m'ajuda a reflexionar sobre allò que no faig prou bé. Jesús ens demana ser fidels i, per això, és bo que ens reunim amb ell a diari. Per això tenim la pregària, aquest mitjà tan especial de comunicació amb Déu.

Us desitjo una feliç setmana.