dissabte, de maig 05, 2012

Acostar autors i lectors, nou objectiu de la llibreria Claret

El cafè amb l'autor és la nova iniciativa de la llibreria Claret


El cafè amb l'autor, aquesta és la nova iniciativa de la llibreria Claret per enfortir els vincles entre autors i lectors. Aquest tipus d'iniciatives s'estan posant de moda per trencar la barrera entre la persona pública i l'anònima, procurant, mitjançant l'excusa d'un cafè, tenir una conversa informal.

A Solsona, per exemple, l'alcalde David Rodríguez, de tant en tant, pren un cafè amb solsonins per comentar, d'una manera més informal, aspectes de l'actualitat que preocupen als ciutadans. En aquest cas es diu “Un cafè amb l'alcalde”.

A la llibreria Claret, seguint aquesta tendència tindran a Xavier Melloni com a primer escriptor convidat a “El cafè amb l'autor”. Melloni és autor del volum “Voces de la mística II”. La trobada serà el dilluns 4 de juny, a les 7 de la tarda a la sala Pere Casaldàliga. En aquest cas el terme cafè designa aquesta trobada més personal amb l'autor i ja hi ha persones que estan reservant lloc.

 Us podeu inscriure abans d'aquesta data, el 4 de juny, omplint la butlleta que podeu trobar a la caixa de la llibreria (a Roger de Llúria, 5) o al correu electrònic llibreria@claret.cat.

 Com explica la nota de premsa “La Llibreria Claret proposa als seus clients aquesta activitat, que pretén apropar-los els autors durant una estona per poder-los preguntar aquelles incògnites que apareixen durant la lectura d’un llibre, xerrar d’anècdotes i curiositats que acostumen a quedar en l’imaginari del lector, fer-li saber les nostres opinions, reflexionar sobre temes diversos, etc.”

Aquesta és la nova proposta de la llibreria Claret, El cafè amb l'autor. La primera trobada el 4 de juny a les 7 de la tarda a la sala de la mateixa llibreria amb el jesuïta Xavier Melloni per comentar “Voces de la mística II”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada