dimarts, de setembre 25, 2012

Curs gratuït "Comunicar la Bona Notícia per Internet"

Comunicar la Bona Notícia Per Internet, així he titulat un curs gratuït fruit dels estudis que he estat realitzant en els últims mesos. Us podeu apuntar sense cap mena de cost a la direcció lanoticia.org.

Desitjo que faci un bon servei a parròquies, moviments, persones diverses, que els alegra tenir fe en Jesús i que també desitgen compartir la Bona Nova per internet.

Motivacions "Comunicar la Bona Notícia per Internet"

En un context de manca de feina i oportunitats, el Senyor actua en la vida de les persones. Segueix cridant i urgint a compartir la gran notícia, la notícia en majúscules. Per aquest motiu el lloc web on he allotjat el curs es diu, simplement, lanoticia.org.

Penso que no hi ha més gran notícia que la destrucció de la mort protagonitzada per Jesús i alliberadora per nosaltres. La misericòrdia divina, l'Amor sense límits i els dons que rebem, són signes fecunds d'allò tan gran que tenim preparat per la vida eterna.

Per què un curs de comunicació de la Bona Notícia per internet?

La comunicació de la Bona Notícia en català és present en amplis sectors, en moviments, en bisbats, en organitzacions solidàries. Però hi ha alguns entorns, especialment els parroquials, on encara la comunicació virtual de la Bona Notícia no té una presència prou important.

Per aquest motiu vaig decidir realitzar aquest curs, per tal d'ajudar i fer un humil servei a totes les parròquies i entitats de llengua catalana, que desitgen tenir una presència més viva també a la xarxa i d'aquesta manera comunicar-se amb persones interessades que busquen informacions com l'horari de la missa, l'horari de confessió, els grups de la parròquia, les novetats, etc.

És una petita contribució que estic segur que serà ben acollida per les persones amb responsabilitats dins d'un grup, moviment o parròquia, o fins i tot per a laics devots de quelcom concret relacionat amb la fe.

Com s'estructura el curs?

El curs està format per cinc mòduls que s'entreguen cada 24 hores. Al primer s'hi pot accedir d'immediat apuntant-se a lanoticia.org. D'aquesta manera l'aprenentatge i l'assentament dels continguts és més fecund ja que no es rep de cop.

Els mòduls del curs són breus però en alguns casos contenen suggerències de posada en pràctica que faciliten el pas de la idea a la realitat. Els cinc mòduls són els següents:

- Mòdul 1: Introductori
- Mòdul 2: Blogs i webs
- Mòdul 3: Xarxes socials
- Mòdul 4: Ús del correu electrònic
- Mòdul 5: Sistema integral per tal d'optimitzar el temps i ser eficaços.

El curs és senzill i està gravat en veu per no cansar tant la vista llegint a la pantalla. Procura oferir, a més d'idees concretes, possibilitats obertes per tal de comunicar d'una manera pràctica la Bona Nova per internet.

Abast del curs

En principi aquest curs reflecteix la realitat estable d'internet. Les xarxes socials són una realitat assentada sobre una base molt sòlida, el correu electrònic ha estat usat des del principi, i la construcció de blogs i webs cada vegada és més senzilla.

La proposta del curs va en la línia de conèixer amb un ordre lògic les grans àrees de comunicació i com es poden integrar per tal d'aprimar l'esforç sense perdre l'eficàcia i l'amplitud comunicativa.

D'on prové la preparació del curs?

Durant els últims mesos m'he preparat amb alguns dels millors experts hispans en l'àmbit del màrqueting i la comunicació per internet. Ells m'han ajudat i m'han suggerit formes senzilles de creació de cursos per tal de servir als altres d'una manera precisa.

Espero i desitjo que el contingut sigui del vostre agrat i que pogueu posar en pràctica el curs ben aviat si ho creieu oportú.

Podeu accedir gratuïtament al curs des de: lanoticia.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada