dimarts, de desembre 04, 2012

Eina contra l'atur

S'impulsa un pack de formació baix cost contra la crisi de només 7 euros

Amb un valor aproximat de més de 200 euros, Colo posa a disposició de qui ho necessiti un pack de formació de màrqueting de només 7 euros recomanat especialment per a aturats, autònoms amb poca feina i petits comerciants
                              
En temps de crisi es requereixen solucions excepcionals. Així ho entén Colo, que amb el seu "Arsenal de màrqueting" pretén ajudar a persones a l’atur perquè disposin d'una formació útil per trobar feina o per tenir més clients, en cas que es tracti d'un petit comerciant o propietari d'un establiment .

El pack, valorat en més de 200 euros, es ven per només 7 euros, "per fomentar que tothom que necessiti ajuda avui, la tingui a un preu assequible". Colo considera que hi ha molt bona formació a internet però que els preus són inaccessibles per a la majoria. Per aquest motiu ha posat un pack d'alt valor a un preu molt petit per ajudar a persones a sortir de la seva crisi.

La reacció de tots

"Entre tots hem d'ajudar i aportar idees urgents per donar solucions urgents a les crisis particulars que viuen famílies i persones concretes". Així pensa Josep Àngel Colomés que s'ha d'afrontar la situació actual i les alternatives que hi ha per tirar endavant avui.

El pack conté cursos i documents específics, amb idees concretes i amb accions que poden canviar la sort de molts negocis i persones. "Ara mateix és tan important donar ànim com suggeriments concrets i efectius per tenir un futur millor. Cal valorar les persones aturades i a tots els propietaris de negocis que estan patint". Josep Àngel Colomés calcula que a més dels aturats, que són més de 5 milions a Espanya, hi ha altres milions silenciosos, que tenen negocis petits, que han de fer moltes hores i que guanyen molt poc o que fins i tot perden diners en arribar a final de mes.

"Em poso a la pell de famílies que, per exemple, tenen petits bars o botigues i que han de fer 50 o 70 hores a la setmana i que els costa molt que els surtin els números. Aquest pack també és per a aquestes persones que ho estan passant malament, molt malament ". Colo ha emprès diferents negocis des del 2008 i coneix la cruesa d'una crisi que s'està allargant i que "només es pot superar amb l'esforç i la voluntat de tots".

El pack es pot comprar amb targeta de crèdit o Paypal des de qualsevol país del món. És un producte low cost per arribar al màxim de població. Per més informació: www.arsenaldemarketing.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada