dimarts, de gener 15, 2013

De l'opinió a la convicció

Molts pensen que la proposta concreta pels aturats que estic fent és una cosa més, un projecte més, en definitiva, quelcom en què desconfiar o fum, una mica de fum. Però cal dir que Just for 5 dollars és un projecte que creix a una gran velocitat precisament pel contrari, per l'honestedat del projecte. Les xarxes són l'única alternativa a l'atur desmesurat, mentre no s'apliquin mesures de repartiment del treball (créixer és difícil quan ja s'ha crescut tant).

Les persones podem trobar solucions en xarxes serioses i honestes com Just fort 5 dollars. Per això us animo a què si coneixeu algun aturat l'inviteu a http://solucioaturats.blogspot.com. No és un projecte com els altres, amb pagaments mensuals o coses estranyes. És un projecte fet per persones i que funciona de persones a persones 100%. No hi ha intermediaris. L'únic intermediari és l'eina amb la qual treballem, que ja l'han pagat els fundadors del projecte perquè formen part d'ell.

Sí, les oportunitats de feina són escasses però sí que podeu convenir amb mi, que 4 euros els té gairebé tothom i són els únics que cal invertir de la pròpia butxaca.

Alguns em diuen que és la clàssica piràmide. Fins i tot em passen l'enllaç de la viquipèdia sobre les piràmides. Però entre una piràmide i una xarxa hi ha moltes diferències. La primera és que la piràmide clàssica creix sempre 2x2x2x2 fins a l'infinit i se'n beneficien els de dalt, sempre, passi el que passi. Aquí no, en una xarxa com aquesta, qualsevol persona por reeixir més que els seus superiors, simplement perquè la seva xarxa és més gran. A més, no podem tenir una xarxa infinita, només de 5x5 vuit vegades. Per tant, la nostra xarxa, com a màxim serà de 394 mil persones aproximadament, la qual cosa ja és prou gran i res a veure té amb l'infinit.

Per tant, us dic amb convicció, que Just for 5 dollars que explico a http://solucioaturats.blogspot.com és un projecte honest i positiu. Sé que hi ha molta gent desconfiada i és normal però també hi ha molta gent que desconfia sense conèixer. Avui és un moment difícil però de grans oportunitats i aquesta és una oportunitat positiva en la que es compra formació, sempre, on aprenem constantment i on construïm una xarxa positiva, un autèntic cercle virtuós.

Salutacions cordials i si algú té dubtes em pot preguntar aquí: jacolomes@gmail.com. El blog on hi podeu trobar una conferència gravada és aquest: http://solucioaturats.blogspot.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada